Det kan være svært at finde frem til de rigtige stile og tøj, når man er en større kvinde. I dag er der dog flere og flere muligheder for at kunne finde tøj, der både er flot og bekvemt for de større kvinder. Her kommer en komplet guide til tøj til store kvinder,så du kan finde inspiration og gode råd til at skabe en klædeskab, der passer til din kropstype!

Den klassiske større kvindes fejltagelse er at gå efter for store og løse tøj, der skal dække over kroppens facon. Dette kan ofte have den modsatte effekt, da for store tøj blot får kroppen til at se endnu større ud. Gå efter tøj i korrekt størrelse, og vær bevidst om tøj, der fremhæver kroppens positive sider. Knælange kjoler og nederdele er ofte mere smigrende end miniskirts, og behagelige støvler eller sko med lave hæle kan give lidt ekstra højde og selvsikkerhed.

En anden stiltip til større kvinder er at bære lag på lag. På denne måde kan du vise din stil og skjule det, du gerne vil skjule, men stadigvæk se rationelt ud. Disse lag kan omfatte en dejlig top med en jakke eller cardigan, eller en god nederdel med en bluse og et tørklæde. Denne teknik er også praktisk i løbet af de køligere måneder, hvor det er rart med ekstra varme.

Ved at købe den rigtige overdel kan du faktisk overraske dig selv med, hvor meget bedre du ser ud. En anstændig bluse eller trøje kan få dine arme til at se smallere ud og hjælpe med at få dig til at føle dig dygtigere. Hvis man vil give illusionen af ??en længere overdel, eksperimenter med kimonoer eller tunikaer, da disse kan skabe en figur med mere balance og proportion.

Undgå altid, at tøjet sidder for stramt og vælg tøj, der passer dig. Det er bedre at vælge noget, der passer og fremhæver din krop på den bedste måde. I denne relation kan stræk- og kropsnære stoffer være ideelle til at fremhæve de rigtige steder.

En sidste stilanbefaling til større kvinder er at bruge farver. Selv om sorte eller mørke farver kan være flatterende, kan det være interessant at inkludere farver i din garderobe for at tilføje lidt sjov og spilfulness til dit image. Prøv at tømme lysere farver og mere livlige nuancer for at tilføje lidt ekstra pizzazz!

Der er masser af stilmuligheder for større kvinder, og det er vigtigt at huske på, at klæd kan give selvtillid i alle former og størrelser. At være behagelig i sit eget tøj er vigtigst, men ved at følge nogle af disse stiltips og vælge beklædningsgenstande, der passer dig, kan du se endnu mere fantastisk ud i dit eget klædeskab!